B&A blijft voor A-merken kiezen voor haar basisproducten

Omdat B&A heel veel merkonafhankelijk onderhoud uitvoert in alle markten, gebouwen en objecten, komen wij een grote diversiteit aan projecten en de hierin toegepaste technieken tegen. Daarnaast hebben wij te maken met de serviceorganisaties van de opgestelde merken.

Onze missie is "het voor u beschikbaar stellen en houden van elektrische energie" ofwel het bieden van 'Altijd stroom'. Vanuit deze missie hebben wij ook voor nieuwleveringen duidelijke keuzes gemaakt voor de lange termijn.

Een aggregaat is veel meer dan een samengestelde motor- en generator combinatie en een UPS is veel meer dan een lader met batterijen.

Hierom zijn wij serieus partner van diverse A-merken, zoals Schneider MGE APC en Eaton, maar ook van Soreel besturingen en SDMO aggregaten. B&A heeft besloten voor deze merkenvoorkeur te blijven gaan en niet te kiezen voor de soms 'goedkopere' zuid-/Oost-Europese of Chinese inferieure kwaliteit.

De prijzen van Noodstroomsystemen staan onder druk en B&A zal er alles aan doen om u hierin zo goed mogelijk te ondersteunen. Echter doen wij geen concessies in basiskwaliteit om de prijs te verlagen. Met inferieure kwaliteit kunnen en willen wij niet op prijs concurreren. Wij geloven in de toekomst en kijken naar de lange termijn, want ook in de toekomst zijn wij u graag wederom van dienst en dat kan alleen als u een tevreden klant bent en blijft.

Heeft u hier vragen of opmerkingen over, dan bespreken wij dit graag met u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten